Koftan och Eddy

Tant Kofta färgar garn och Eddy gör stickdesign.

Vi trivs med att jobba ihop, så enkelt är det.

Garnklubben sjalar och andra halsnödvändigheter

Garnklubben är fullbokad för den här omgången.

Är en garn- och sjalklubb för dig som vill sätta lite extra guldkant på 2015

Vill du vara med i vår klubb?

I medlemskapet får du prova olika kvaliteer av handfärgade lyxgarner och sticka sjalar och andra halsnödvändigheter designade av Eddy, färgade av Tant Kofta exklusivt bara för klubben. Dessutom får du support och möjlighet att lära nytt i din stickning. Du kan välja mellan två olika teman Sprallig eller Sober.

Hur många paket är det?

4 paket som skickas ut var 3:e månad med start i december strax före jul så det kan bli en julklapp. Paketen har en årstidsprägel, vinter, vår, sommar och höstpaket.

Första paketet skickas ut innan jul så att det kan bli en julklapp!

Vad är det i paketet? Garn och beskrivning till en sjal eller annan halsnödvändighet. I varje paket ligger olika garner av hög kvalitet av naturmaterial som är handfärgade av Tant Kofta enbart för klubben. Garnet i paketet väger mellan 50 och 200 gram och stickbeskrivningen som följer med är på svenska, särskilt designad för klubben av Eddy. Ett tillbehör till sjalen och/eller någon annan överraskning som kan komma till nytta och glädje och en berättelse om garnet ligger också med i lådan.

Är det svår stickning? Nej men du bör ha stickat förut innan du blir medlem. Halsnödvändigheterna innehåller olika tekniker och finesser så det blir en rolig och utvecklande stickning.

Kan jag få hjälp om jag fastnar? I medlemskapet ingår support. I första paketet finns en detaljerad guide hur du blir medlem i den Amerikanska sticksajten Ravelry. Där startas en klubbgrupp där vi tillsammans hjälps åt och visar momenten. Språket i gruppen är svenska.

Vilken ålder vänder ni er till? Till stickintresserade i alla åldrar.

Vilka färger är det? Du kan välja mellan två alternativ som vi kallar ”sober” och ”sprallig”. I spralligpaketen är färgerna starkare och piggare i soberpaketen lite mer försiktiga och åt det klassiska hållet.

Kan man byta från sprallig till sober under klubbperioden? Nej. För att visa hur vi tänker oss temafärgerna finns en bild i marginalen.

Var kan man anmäla sig?

Man blir medlem i klubben genom ett köp i Tant Koftas webbshop som öppnas söndagen den 7 december kl 14. Då tas lösenordsskyddet till webbshopen bort.

Vad kostar det? Ett medlemskap kostar 1490:-

Kan man vara medlem om man bor i utlandet? Ja det går fint, då betalar man ett portotillägg på 120:- inom Europa och 150:-utanför Europa eftersom det är dyrare att skicka till utlandet.

Hur skickas klubbpaketet? I Sverige i en spårbar försändelse genom Posten. I utlandet som ett 1:a klass brev, som inte går att spåra och som vi tyvärr inte har möjlighet att ersätta om det kommer på avvägar.

Hur gör jag om jag inte är med i klubben och vill sticka någon av halsnödvändigheterna? Då får du vänta i 6 månader, därefter kommer mönster och garn finnas till försäljning.

Hur många är det som kan vara med? Ett begränsat antal.